Succesvolle websites in uw eigen huisstijl ontworpen door ons eigen team.

Zodra u er klaar voor bent om van uw onderneming echt online werk te maken, heb je natuurlijk een goede website nodig. Een website moet tegenwoordig aan veel vereisten voldoen om uitmuntend te zijn in vergelijking met de concurrentie. Wij hebben een echte passie voor webdesign en website ontwikkeling.

Wij bouwen 100% responsive websites (welke optimaal werken op mobiel, tablet en desktop) aan de hand van de laatste trends en technologieën. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en veilig. Ons vertrekpunt is een goede ervaring voor uw klanten en bezoekers. Daarnaast zijn onze webistes zoekmachine friendly zodat deze goed vindbaar zijn in Google. Al onze websites komen met een makkelijk beheerbaar CMS en verzorgen we een integratie met alle voor u relevante en vooraf afgesproken statistieken.

Webshop ontwikkeling en MPC’s als Amazon en Bol.com komen hier samen

Honderden miljoenen potentiële klanten bereiken. Op nieuwe markten in Europa en daarbuiten. Met onze effectieve en geavanceerde oplossingen verslaan we de concurrentie. Met onze klanten werken we op de meest impactvolle MPC’s zoals Amazon en Bol.com. We kennen de geheimen om het verkoopsucces te vergroten en te versnellen.

Naast organische sales hebben we een enorme trukendoos waaruit we kunnen putten om ambitieuze KPI’s te kunnen realiseren. Hierbij kan gedacht worden aan simpele oplossingen rondom SEO en SEA maar ook aan affiliatie programma’s, bestemmingspagina’s, afzonderlijke winkels en slimme targeting oplossingen.

Mijn concurrenten verslaan middels vindbaarheid en zichtbaarheid.

Hoger in google scoren is niet lastig. Het is een kwestie van “doen”. Wij hanteren bewezen methodes. Voor meerdere klanten hebben wij nummer 1 posities op Google weten te behalen (organisch) en weten te behouden. Van de kwaliteit van je inkomende link (zeer bepalend voor je positie) tot de juiste (en het juiste aantal) keywords in jouw texten, wij weten wat te doen. Daarbij is een nummer 1, 2 of 3 positie op Google het hoogst haalbare doel. “If you aim for the stars, you never end up with dirt on your hands”. Vooraf maken we een goede analyse waarna we aan de slag gaan teneinde de doelstellingen te realiseren en meetbare resultaten neer te zetten.

Loyale klanten belonen om bedrijfsresultaat te vergroten

Programma’s die erop gericht zijn consumenten aan je te binden en aan te zetten tot herhalingsaankopen, zijn van alle tijden. Van de kapper op de hoek, de vishandel tot een benzinestation. Wij zijn inmiddels gespecialiseerd in het opzetten van loyaliteitsprogramma’s voor met name de Horeca. Consumer retentie realiseren we middels gerichte en goed doordachte prikkels (van sparen, beloningen, voordelen, staffels tot …). Of het nu gaat om het verhogen van het aantal bezoeken per periode of het besteedbare bedrag per bezoek welke u wilt verhogen, samen zetten we heldere KPI’s en beginnen we met het inrichten van de daarbij horende infrastructuur die inspeelt op de psychologie van de consument en de daarbij horende customer journey. Weten wie je klanten zijn is de basis, dus we starten met een database. Onze loyaliteitsprogramma’s kunnen simpel en doeltreffend worden opgezet.

Wanneer gewenst kan dit echter doorwerken van uw POS systeem tot alle sociale media en uw andere online assets. Het doel is simpel: een fantastische ervaring voor uw klant en een beter bedrijfsresultaat voor u.

Wij helpen u direct en structureel aan het genereren van nieuwe klanten.

Lead Generation is een fantstisch instrument voor zowel B2B als B2C gerichte producten en of diensten. Afhankelijk van de specifieke situatie komen we met een concreet plan. We helpen onze klanten hun groeistrategie te realiseren door middel van gericht Social Media gebruik. De juiste platformen (van Linkedin tot Facebook) met de juiste technieken.

Voor onze B2B klanten werken we meestal met ons unieke ‘Conversational Lead Generation’ model. Middels o.a. LinkedIn, e-mail en telefoon benaderen onze specialisten in persoonlijke 1-op-1 gesprekken prospects die wij vervolgens via meerdere contactmomenten kwalificeren en overtuigen om met u een inhoudelijk gesprek aan te gaan. Hierdoor leveren wij gekwalificeerde leads.

Voor onze B2C klanten werken we doorgaans met ‘Electronic Lead Generation’ welke we doorgaans linken met de real world. Of het nu gaat om het vinden van gekwalificeerde proefrit rijders voor de lancering van een nieuw model. Ook voor FMCG producten hebben wij een doeltreffende toolbox, van personalisatie tot community management. Wij brengen oplossingen die u helpen de groeistrategie te realiseren.

Gebruik maken van geautomatiseerde systemen t.b.v. de customer journey.

Bent u er klaar voor? Wij wel! Dit is online marketing op steroiden. Middels ons unieke 5 stappen plan gaan we niet enkel samen op zoek gaan naar de online geautomatiseerde mogelijkheden, we doen A-B tests en zorgen voor volledige aansluiting op de customer journey. We smelten alle touch points samen, van social media, e-mail, tot MPC’s. Wilt u meer structuur in uw marketing, en processen (deels) automatiseren? Neem dan contact met ons op.